joi, 9 iunie 2011

Un moment de reculegere pentru prezentul blog defunct...

"Propun sa pastram un moment de reculegere pentru prezentul blog defunct... Bietul de el, dupa lupte milenare care au durat doua sute de ani, lupte crancene de a ramane simpatic si haios in online-ul romanesc... a murit trist, singur si amarat.. parasit de-a dreptul...
offf.. highsictir drag.. cum te-ai dus tu in floarea varstei!!"

Acum, daca stau sa ma gandesc mai bine... are dreptate Doina cand spune cele de mai sus. Desi vrea sa fie haioasa, in esenta sufera pentru ca are o prietena atat de puturoasa.

Revenind. Da! A trecut ceva timp de cand n-am mai scris. Aim so veri sori!!! Blogu' meu care ajunsese sa aiba si cate 60 de vizualizari pe zi, abia daca mai are 2, 3, iar in zilele bune, niciuna.
N-am avut chef! Cheful meu este cam ciufut de la o vreme si, se pare, abia azi si-a indreptat aratatorul catre "highsictir".
Buuun... Ce am mai facut intre timp? Am fost in Vama de 1 Mai si ca de fiecare data s-au intamplat chestii imprevizibile. A fost frumos, numai ca, am simtit ca lipseste ceva. Nu stiu exact ce, dar a lipsit cu desavarsire.

In rest, am facut tot felul de chestii; neimportante pentru voi, la fel de neimportante pentru mine. Insa au fost nimicuri care m-au tinut ocupata.

Intre timp, dragalasul meu blog a inceput sa mearga de'a busilea si sa gângure, plus ca i-au dat si vreo 2 dintisori, adicatelea, a implinit un anisor. Deci, La Multi Ani, blogule!!! Asta cam contrazice teoria Doinei de la inceput, care spunea ca n-o sa ma tina mai mult de 2 luni. SAC!!!

O alta noutate este ca Chuckie a inceput sa vorbeasca din nou cu mine. Nu cred ca am specificat, dar a avut o perioada in care nu mi-a vorbit... trebuie sa-l fi suparat tare. Recunosc, sunt o ticaloasa! Imi recunosc meritele si mi le asum. Mai nou, am aflat ca are o pasarica de ocazie. Congruagiuleisan!!!

Trecand la lucruri mai serioase, Domnul T este fericitul posesor al unui cont de feisbuc. Nu stie el inca sa-l manevreze, dar pare destul de interesat. Zilele trecute m-a intrebat cate fete i-au cerut prietenia.

Th-th-th-that's all folks!



6 comentarii:

  1. ma bucur ca ai resuscitat floarea sictirului romanesc...

    uff... din pacate vad ca te porti inteligent ca o zambila... tragi concluzii pripite... si tot asa...

    nu am fost suparat niciodata pe tine. pur si simplu (chiar daca se putea si complicat) am ales sa evit contactele cu tine pt ca nu aveam motiv sa fac altfel... mai ales cA Cu astia ca tine nu e recomandabil sa ai dialog... polemici... si alte interactiuni inutile...

    cat despre partea ornitologica a scrisurilor tale, expresia folosita de mine a fost "pasarica de serviciu";)

    "pasarica de ocazie" suna a onanism... cam ca si cum as fi iesit pe straße si as fi inceput sa "fac cu mana" la pasarica (in principiu a mea, dar se poate si altfel:)) in semn de "ia-ma tanti!"... de ea...

    c'mon...

    RăspundețiȘtergere
  2. Subscriu la prima parte a comentariului de Anonim! Daca e cuminte si invata bine, poate sictirelul va fi senzatia de la roblogfest cand se face mare.

    Si mai subscriu la o categorie: niciodata, dar NICIODATA nu va inscrieti la polemici cu posesoarea de blog! Va veti alege doar cu prietenii zgariate. Sau, in cel mai fericit caz, cu o migrena!

    Imi tratez ranile (orgoliului) si iti spun ca je t'aime dans le fenetre (chiar daca acum e cam murdarita de atatea discutii in contradictoriu).

    RăspundețiȘtergere
  3. Uneori ma intreb de ce mai vorbiti cu mine... O discutie fara contradictorii, este ca cerul fara stele.

    RăspundețiȘtergere
  4. @dna Doina: regret ca traumelor tale li se adauga si cea cauzata de vestea oripilanta a pre-schimbarii statusului meu erotic... =)) pe viitor promit ca voi avea grija ca Floretina sa nu mai bata toba ori de cate ori imi ratacesc eu virginitatea... sau macar sa nu mai afle... asta cred ca pot promite.. zic:p

    @Floricioaca: o discutie cu tine e ca stelele de pe steagul URSS. Mai multe dicutii sunt ca stemele de stat ale tarilor din lagarul socialist... adunate cu prilejul invadarii Cehoslovaciei.

    RăspundețiȘtergere
  5. @Fl: am uitat sa intreb... replica ta cu cerul si stelele e din refrenul melodiei

    http://www.youtube.com/watch?v=J-vWKSzqBOk

    ...sau nu ti-o mai amintesti?

    pe mine la asta ma dusese initial cu gandul...

    RăspundețiȘtergere