joi, 13 septembrie 2012

Geanta unei femei...

 ... este un izvor nesecat de chiloti lucruri utile.

Ai nevoie de un ruj, o crema, o perie de par, o clama, o esarfa, o foarfeca, o carioca, o oglinda, o carte, tampoane, absorbante, parfum, sticla goala, sticla plina, agenda, guma de mestecat, guma de sters, card de reducere la orice magazin vrei tu, sau, de ce nu, o surubelnita? Cere-i unei femei! Sigur va gasi in geanta ei magica obiectul mult dorit.

Mie mi-a zis cineva odata ca in geanta unei femei gasesti orice, numai ordine nu. Asa o fi.

Eu sunt o persoana de sex feminin atipica. Am geanta. Pardon! Am genti. Multe genti. Nu stiu cate, dar am peste "hm"zeci. Si din cauza ca nu mi se intampla sa merg 2 zile la rand cu aceeasi geanta, am la mine doar strictul necesar: ochelarii de vedere, portofelul, tigarile si telefoanele. Atat! Cum ar fi sa transfer dintr-o geanta in alta toate cele enumerate mai sus? La mine transferul asta dureaza cateva secunde si are loc, de cele mai multe ori, dimineata, inainte sa plec de acasa si dupa ce ma incalt. Iar eu dimineata ma trezesc cu 20 de minute inainte sa plec, motiv pentru care ajung unde am de ajuns si cam la o ora dupa ce am ajuns ma trezesc si eu. Ideea e ca mie-mi plac gentile! Am multe genti. Sunt printre accesoriile mele preferate. Am mai multe genti decat chiloti. Si cred ca domnii chiloti au pornit o revolutie impotriva gentilor sau, pur si simplu, au vrut sa-mi atraga atentia, pentru ca au intrat fraudulos intr-una dintre genti. Azi cand am scos portofelul din geanta, statea tantosa, prinsa de el, o pereche de chiloti. Nu stiu cum s-a intamplat. Cred ca aveam portofelul prin pat, si tot prin pat era si o pereche de chiloti iar dimineata, in adormirea mea, le-am luat pe amandoua.

Deci, daca cumva, vreodata, o femeie va scoate, langa voi la magazin, portofelul din geanta si de el va atarna o pereche de chiloti (curati), va rog sa n-o judecati prea aspru!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu