luni, 24 mai 2010

Hai sa barfim!!! Sau mai bine nu.

Hai sa vorbim, mai bine, in necunostinta de cauza... asa ca sa ne aflam in treaba!

Femeile sunt barfitoare, clar!!! Barbatii nu, ei fac schimb de informatii si dau informatii utile celor din jur, in spirit umanitar, care va sa zica.
Am avut oportunitatea sa lucrez o perioada inconjurata de barbati. Si pentru ca eram singura neutra de p'acolo de genul feminin, am invatat care e treaba cu schimbul asta de informatii in scop umanitar...

Femeile sunt curve, clar!!! Barbatii nu's curvi...In primul rand pentru ca nu exista cuvantul asta. Ei sunt celibatari si experimenteaza! Tot in spirit umanitar, binenteles. Au facut un gest umanitar cu mai multe persoane odata?! Ce suflet mare! Niste eroi! A dezvirginat-o pe curva aia? Trebuia sa ajunga cumva curva, nu?!! Spirit de sacrificiu, dom'le!

Femeile au burta, clar!!! Barbatii beau bere...

Femeile sunt geloase, clar!!! Barbatii nu dau motive... Ei sunt teritoriali! Chiar daca isi mai marcheaza teritoriul si prin alte locuri. Experimenteaza! in scopuri umanitare, binenteles!

Femeile conduc prost, clar!!! Intradevar... Majoritatea accidentelor sunt provocate de femei! Daca este imbracata provocator in timp ce merge pe trotuar sau daca este avariata din spate, in timp ce acorda prioritate de dreapta, de soferul care se uita la femeia de pe trotuar.

AM ZIS!!!

2 comentarii: